Xenonas Fos ke Choros

Xenonas Fos ke Choros Kythira

EN/NL

Stiltewandelen met Mindfulness – Mei 2024

Loslaten is een veelgebruikte mindfulness term. Toch denkt Rian wat Kythira betreft daar heel anders over. Sinds ze in de jaren 80 een paar jaar op dit bijzondere eiland heeft gewoond, is ze in de ban van Kythira. In mei 2024 organiseert ze wederom Stiltewandelen met Mindfulness. Al voor de elfde keer!!

Volledig genieten van het wandelen in stilte, in harmonie met jezelf en de omgeving. Leven in het moment. Het ultieme eilandgevoel is overal te vinden. Het heldere licht, de overvloedige geuren en kleuren van de natuur, de vergezichten en de zee, die altijd in beeld blijft.  Zo kom je vanzelf geestelijk en lichamelijk tot rust. Je voelt nieuwe energie door je lijf stromen en komt als herboren weer thuis. Beleef het op Kythira, de geboorteplaats van Aphrodite.

Stiltewandelen - wandelen in rust

STILTEWANDEL AANBIEDING 2024:

Vanaf € 885,00 per persoon* 

DATA:

zaterdag 11 mei tot zaterdag 18 mei 2024 

Rian heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van sociaal psychiatrische en psychosociale behandeling en begeleiding. Tevens is zij mindfulness trainer.

In 2024 hebben we voor de derde  van mei gekozen. In het begin van de zomer is de natuur nog steeds uitbundig, het weer aangenaam maar het is niet te warm om te wandelen. Het toeristenseizoen is net begonnen, dus de meeste restaurantjes zijn al weer open. Kortom, het ideale moment voor StilteWandelingen.

PAKKET STILTEWANDEL AANBIEDING 2024:

Minimaal 4 stiltewandeldagen met mindfulness theorie en mindfulness oefeningen
Verblijf van 7 nachten in Guesthouse Xenonas Fos ke Choros
Welkomstdiner op de eerste avond
Lunchpakket op wandeldagen
Dagelijks ontbijt
Mogelijkheid van een individueel coachingsgesprek met Rian
Afscheidsdiner op de laatste avond
Vervoer van en naar het vliegveld of de haven
Vervoer tijdens de wandeldagen en vrije dagen (de groep staan 1 of meerdere huurauto’s ter beschikking). Benzinekosten zullen door deelnemers worden gedeeld.

NIET BIJ AANBIEDING INBEGREPEN:

– kosten eventuele overnachtingen Athene / extra overnachtingen Kythira

– de reiskosten voor de retourvluchten Nederland/Belgie – Athene  en Athene-Kythira.

– de kosten van de avondmaaltijden (met uitzondering van het welkomst- en afscheidsdiner). Alle kamers beschikken over een volledig uitgeruste keuken, waar de deelnemers hun eigen maaltijden kunnen bereiden en in de omgeving bevinden zich diverse restaurants met goede kwaliteit eten tegen lage prijzen.

PROGRAMMA STILTEWANDELINGEN:

Indien u inhoudelijke vragen heeft over het programma, dan kunt u contact opnemen met Rian Coumou, per email (rcoumou@gmail.com) of telefonisch (06-46588324).

NIVEAU WANDELINGEN:

U wandelt in een heuvelachtig gebied en het niveau van de wandelingen is licht tot middelzwaar. De duur van de wandelingen varieert van 2 tot 4 uur (exclusief de mindfulness oefeningen). Indien u twijfelt of u het niveau aan kunt neem dan even contact met ons op om te overleggen.

ACCOMMODATIE:

De volgende accommodaties zijn beschikbaar voor de deelnemers:

– een Loft in Xenonas Fos ke Choros

– een gedeelde Suite in Xenonas Fos ke Choros. Deze heeft een afzonderlijke slaapkamer en ook slaapplaats op een platform in de woonkamer. Een Suite wordt gedeeld door 2 personen.

PRIJS:

De prijs voor het volledige pakket bedraagt:

– € 885,00 per persoon (voor 2 personen die samen een Suite delen in Xenonas Fos ke Choros).

– € 1.035,00 per persoon (voor 1 persoon die verblijft in een studio in Xenonas Fos ke Choros)

DEELNEMERS:

Voor een maximale beleving van de Stiltwandelweek hebben we bewust gekozen voor een kleine groep van ca. 5 deelnemers. 

DE REIS:

De beste manier om naar Kythira te reizen is naar Athene te vliegen en van daar uit de binnenlandse vlucht naar Kythira te nemen.

Houdt u sowieso niet van de stress van overstappen en lang wachten op een vliegveld en geniet u liever van een aangename en relaxte reis? Dan adviseren wij u zowel op de heen- als de terugreis voor een overnachting in Athene te kiezen. Op deze manier voorkomt u de stress die vertragingen en plotselinge wijzigingen in het vluchtschema met zich mee brengen. En tevens biedt het de mogelijkheid om de prachtige stad Athene te verkennen. Voor een verblijf in het centrum van de stad is Sweet Home Hotel een uitstekende keuze. Indien u weinig tijd heeft of liever buiten het centrum verblijft bevelen wij u Avra Hotel in Rafina aan (met gratis haal en brengservice). Meer informatie over Athene vindt u op de website van thisisathens.

Wij zijn u graag behulpzaam met het plannen van de reis. Bekijk hieronder de basis Reisvoorstellen of vraag ons om een Reisvoorstel op maat. Vanwege de aansluiting tussen de vlucht vanuit Nederland en de binnenlandse vlucht zit in beide weken een extra overnachting in Athene inbegrepen. 

BASIS REISVOORSTEL:

HEENREIS:ROUTE:VLUCHTTIJDENMAATSCHAPPIJ
zaterdag 11 mei 2024Amsterdam-Athene12:20 - 16:35KLM
zaterdag 11 mei 2024Athene-Kythira21:00 - 21:50Sky Express
TERUGREIS:
zaterdag 18 mei 2024Kythira-Athene22:20 - 23:10Sky Express
zondag 19 mei 2024Athene- Amsterdam13:35 - 16:15KLM

Indicatie kostenoverzicht voor 1 persoon:

– retour Amsterdam – Athene € 319,00 (excl. ruimbagage, deze moet afzonderlijk geboekt worden)

– retour Athene – Kythira € 119,00 (incl. 23 kg ruimbagage)

– verblijf 7 nachten in een gedeelde Suite (Stiltewandel arrangement) € 885,00

– 1 overnachting op 18 mei in Athene ca. € 100,00