Xenonas Fos ke Choros

Xenonas Fos ke Choros Kythira

EN/NL

Bijzonder sfeervol gerenoveerd woonhuis – Logothetianika | € 150.000

Op een autoluwe locatie, aan een doorgaand pad ligt dit sfeervolle en recent gerenoveerde woonhuis. Het huis beschikt over een ruime  woonkamer met een complete open keuken, een afzonderlijke slaapkamer met kastenwand, een badkamer, een ruime ommuurde binnenplaats en een dakterras. 

Het dateert vermoedelijk uit de 18e eeuw en is enkele jaren geleden gerenoveerd met oog voor detail en in de stijl van eiland. Het steenwerk, de oorspronkelijke open haard en de balken plafonds getuigen hiervan. De vloeren, de keuken en de badkamer zijn afgewerkt met gepolijst cement.

Een ideaal lock-up en go vakantieverblijf dat tevens uitstekende mogelijkheden biedt voor toeristenverhuur tegen een laag belastingtarief van 15 %. 

Logothetianika is een van de grootste oude dorpen in het centrum van Kythira en de laatste jaren zijn vele van de ruine’s verkocht en gerenoveerd. Op loopafstand van het huis bevindt zich een traditioneel restaurant. Potamos, het commerciele hart van het eiland, ligt op slechts 5 minuten autorijden. Het dichtsbijzijnde strand is Lykoudimou. Hier kunt u genieten van de zonsondergang en vanwege het micro klimaat is het in de winter ook vaak een prachtige plek voor een duik in zee.

Prijs € 150.000

Galerij

LOCATIE:

[google_map_easy id="2"]