Reisgids Kythira

Hieronder treft u een overzicht aan de op dit moment verkrijgbare reisgidsen over Kythira. De meeste gidsen zijn op het eiland in een aantal winkels verkrijgbaar.

In search of Kythera and Antikythera van Tzeli Hadjidimitriou – een ruim 250 pagina’s tellende Engelstalige reisgids met zeer uitgebreide informatie over het eiland, achtergrondverhalen en ook wandelingen. Voor de echte liefhebber de beste optie.

Reisgids Kythira - In search of Kythera and Antikythera

Reisgids Kythira – In search of Kythera and Antikythera

 


 

Kythira, Historic and tourist guide van E.P. Kalligeros – waarschijnlijk de oudste Engelstalige reisgids van Kythira maar kwalitatief goedgeschreven.

Reisgids Kythira - Kythira, Historic and tourist guide

Reisgids Kythira – Kythira, Historic and tourist guide

 


 

Kythira, Antikythira and Elafonisos van Dimitris Ananiadis – uit de Griekenland reeks van Toubis. Kleine maar overzichtelijke reisgids met fraaie foto’s. Ook informatie over AntiKythera en het strandeiland Elafonisos.

 

Reisgids Kythira - Kythira, Antikythira and Elafonisos

Reisgids Kythira – Kythira, Antikythira and Elafonisos

 


 

Hèt-Boekje Kythira van Anneke Kamerling – korte en bondige Nederlandstalige reisgids die de hoogtepunten van het eiland handig op een rijtje zet. Daarnaast treft u ook een aantal authentieke Griekse recepten en algemene informatie aan. Verkrijgbaar via www.hetboekje.nl.

Reisgids Kythira - Hèt-boekje Kythira

Reisgids Kythira – Hèt-boekje Kythira

Deel deze pagina op:

English