Xenonas Fos ke Choros

Xenonas Fos ke Choros Kythira

EN/NL

Voetreflexologie

Voetreflexologie is een zeer oude therapievorm die wordt toegepast bij diverse klachten. De therapie is gericht op het herstel en onderhoud van een onbelemerde energiedoorstroming in het hele lichaam.

Alle organen en lichaamsdelen staan in verbinding met plaatsen op de voeten, de handen en de oren. Die plaatsen noemen we reflexzones. Bij gezonde mensen zijn lichaam en geest in balans. Mocht er een verstoring optreden dan heeft het lichaam zelf een groot herstellend vermogen. Door allerlei oorzaken, zoals werkdruk, verkeerde werkhouding, maar ook door verkeerde voeding en psychische problemen, kan er echter een dusdanige blokkade optreden, dat het lichaam niet meer in staat is zichzelf te herstellen. Dit kan tot gevolg hebben dat een bepaald orgaan of lichaamssysteem niet goed meer functioneert, waardoor er klachten ontstaan.

Massage van de reflexones kan energieblokkeringen opheffen en aldus de gezondheid herstellen. Voetreflexologie is geen geneeswijze op zich. Het relaxeert en harmoniseert het lichaam en verhoogt het zelfgenezend vermogen รจn de immuniteit.

Voor mensen die geen specifieke klachten hebben kan een voetmassage ook gewoon zeer aangenaam zijn en het heeft een preventieve werking.

Voetreflexologie