Yoga vakantie in Griekenland

Geniet van een yoga vakantie in Griekenland en geef uw komst naar Kythira een extra dimensie. Het ongerepte Kythira met zijn prachtige natuur, rust en mystieke sfeer is de ideale plek voor een yoga retraite. Een of meerdere yogasessies of een compleet weekprogramma zal u helpen vanuit stilte en ontspanning lichamelijk en geestelijk nieuwe energie op te doen en zo nodig te herstellen.

Yoga vakantie In Griekenland

Yoga vakantie In Griekenland

 

In samenwerking met Natasja Gras organiseert Xenonas Fos ke Choros het hele jaar door yoga-retraites op Kythira. Yoga met Natasja richt zich niet op wat u kan of niet kan, maar op wat yoga voor u kan doen. Voor sommigen is yoga een goede manier om te ontspannen en zich te ontdoen van de dagelijkse stress. Anderen komen om te herstellen van een, lichamelijk of geestelijk, lastige periode. Een yogasessie kan ook een gewoon een goede manier zijn om uw dag verkwikt te starten, of u klaar te maken voor een aangename, diepe slaap. Met alle plezier maakt Natasja voor u een programma op maat.

Yoga vakantie in Griekenland - Natasja Gras

Yoga vakantie in Griekenland – Natasja Gras

Natasja Gras (Nederland, 1967) woont en werkt op Kythira sinds 2009. Haar fascinatie voor yoga begon, toen ze als veertienjarige deelnam aan haar moeders lessen. In Nederland had zij haar eigen school. Nog steeds kan zij verbaasd zijn over de krachtige en helende werking van yoga. Voor haar is yoga een heel toegankelijke vorm om terug te keren tot de natuurlijk en vanzelfsprekend aanwezige levenskracht waarover iedereen beschikt. Behalve yoga geeft zij ook lessen over dromen, mythologie en Chinese filosofie. Zij vormen de grond waarop zij werkt en de inspiratie waarmee ze sinds 1999 mensen begeleidt.

Mogelijkheden:

Voor een yoga-retraite zijn er diverse mogelijkheden het hele jaar door. In overleg met Natasja stelt u uw persoonlijke programma samen. Dit kan variëren van een eenmalige sessie tot dagelijkse bijeenkomsten gedurende uw verblijf. U kunt ook vragen om een eigen groepsprogramma. Een losse yogasessie duurt anderhalf uur en wordt in Agia Pelagia gegeven of op een door uzelf gekozen locatie. Bij mooi weer zijn de sessies buiten. In het seizoen geeft Natasja vaak ook reguliere lessen waar u bij kunt aansluiten.

 

Kosten*

Voor een eenmalige privésessie:

1 persoon: 35,00 euro

2 personen 60,00 euro

3 personen 75,00 euro

Voor een programma van twee of meer sessies ontvangt u een pakketprijs van Natasja Gras. Neemt u gerust contact met haar op om uw wensen te bespreken.

* Genoemde kosten zijn exclusief verblijfs- en reiskosten.

 

Verblijf:

U verblijft in een van de luxe Studio’s of Suites van traditioneel guesthouse Xenonas Fos ke Choros. Neem contact met ons op voor beschikbaarheid en een vrijblijvend Reisvoorstel (een reisbeschrijving met een kostenindicatie).

 

 

Deel deze pagina op:
English