Xenonas Fos ke Choros

Xenonas Fos ke Choros Kythira

EN/NL

Renovatie project te koop in Kousounari | € 45.000

In het midden van het eiland, in het traditionele dorp Kousounari bieden wij een kleinschalig project aan met een renovatieplan en een bouwvergunning.

Het huis is vermoedelijk in de 19e eeuw gebouwd en gelegen aan een smal autovrij pad. Via de toegangspoort komt u in de ommuurde  binnenplaats waar zich een traditioneel huis, een aanbouw en een vrijstaande schuur (allen zonder dak) bevinden. De totaal bebouwde oppervlakte is 67 m2 en de grond oppervlakte 145 m2. Het pand is structureel in goede staat maar moet geheel gerenoveerd worden.

In het bouwplan wordt het hoofdhuis ingedeeld met een complete keuken, een badkamer, een zithoek en een stenen trap naar een slaapverdieping (een open vide) met veel bergruimte. Via een doorgang komt u in een kleine aanbouw met een open haard in de traditionele stijl. Deze aanbouw kan dienst doen als studeer of relax ruimte. De schuur wordt omgebouwd tot overdekt terras met een houten pergola bedekt met bamboe. 

Het huis biedt slaapplaats aan 3 tot 4 personen en is een ideaal lock-up and go vakantiehuis.

Renovatie Plan (klik om te vergroten):

Het huis biedt tevens uitstekende mogelijkheden voor toeristenverhuur tegen een laag belastingtarief van 15 %.

Volledige begeleiding, bouwmanagement en/of verhuurmanagement is mogelijk in overleg. Wij hebben inmiddels ruime ervaring met renovatie-/bouwprojecten. 

Prijs: € 45.000 (huis in huidige staat met bouwplan en bouwvergunning en excl. bouwkosten).

Mogelijkheid bestaat om het naast gelegen huis er bij te kopen.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

GALERIJ:

LOCATIE:

[google_map_easy id="3"]