Persoonlijke ontwikkeling in Griekenland – juni 2019

Ben je op zoek naar een bijzondere reis, een spirituele vakantie naar een plek waar je midden in de natuur kunt werken aan je Persoonlijke Ontwikkeling, kom dan van 3 tot11  juni naar onze week “Persoonlijke ontwikkeling in Griekenland”. In 2019 organiseren wij deze retraite week al voor de 6e keer op het prachtige eiland Kythira, één van de best bewaarde geheimen van Griekenland.

Hier kun je, in alle rust en met grote focus, het vertrouwen in je intuïtie vergroten en je energiebalans versterken. En daarnaast is het een heerlijke plek om bij te tanken en nieuwe kracht op te doen.

Persoonlijke Ontwikkeling in Griekenland

Persoonlijke Ontwikkeling in Griekenland – zee, rust, ruimte en natuur

De week staat onder leiding van Ineke Hilhorst. Door haar persoonlijke begeleiding, de groepsgrootte (in principe 5 tot 6 deelnemers) en het niveau van de groep worden deze groepsreizen altijd als zeer impactvol ervaren. Samen met Ineke maak je een op jouw levenssituatie toegespitst concreet plan, waarbij je terug in Nederland je nieuwe inzichten direct kunt toepassen.

 

Uitgangspunten van deze week van energieke en persoonlijke ontwikkeling:

• Hoe leer je waar je kracht zit en hoe kun je deze inzetten in je leven?
• Hoe kun je effectief gebruik maken van je intuïtie?
• Hoe krijg je inzicht in je sterke punten rond intuïtief waarnemen en hoe kun je deze punten nog meer versterken?
• Hoe kun je je gevoel, verstand en daadkracht goed laten samen werken.
• Hoe kun je via contact met je lichaam (door middel van beweging) je zelf helpen op mentaal, emotioneel en intuïtief vlak?
• Hoe kun je antwoorden en vertrouwen van binnen uit krijgen en hoe krijg je inzicht in je vragen?

 

Persoonlijke ontwikkeling in Griekenland

Persoonlijke ontwikkeling in Griekenland – creatieve ontwikkeling

 

“Een ontdekkingsreis met flink wat loslaten. Tot rust komen, genieten, voelen wat me werkelijk beweegt. Delen, in
vertrouwen zijn.” (quote deelnemer Persoonlijke Ontwikkeling in Griekenland)

 

Persoonlijke ontwikkeling op een Grieks eiland - deel van de groep 2015

Persoonlijke ontwikkeling op een Grieks eiland – Ineke met deel van de groep 2015

Temidden van de natuur en de elementen vind je op het mooie eiland Kythira de weg naar ontspanning en kom je mentaal, fysiek en intuïtief dichter bij jezelf. Los van het dagelijkse bestaan ondervind je wat intuïtie, alsmede balans tussen gevoel en verstand, voor jou betekenen in je leven. En je leert dit verder te ontwikkelen. Tegelijkertijd kun je genieten van het echte Griekse eilandleven in een authentieke omgeving met veel zon, zee en cultuur.

 

Werken aan groei vanuit rust en ruimte:

Vóór de reis begint ga je samen met Ineke kijken naar het thema dat op dit moment speelt in je leven. Dit kan telefonisch gebeuren of  in overleg op locatie bij Ineke  in Amsterdam. Jouw thema en die van andere deelnemers worden verwerkt in het programma. De hele week krijg je veel persoonlijke aandacht en begeleiding van Ineke Hilhorst maar ook van de andere deelnemers.

Persoonlijke ontwikkeling in Griekenland - één op één gesprek

Persoonlijke ontwikkeling in Griekenland – één op één gesprek

Elke dag begint met een wandeling. Dit brengt flow in je lichaam en zorgt dat je energie gaat stromen. Het geeft ruimte om je antwoorden als vanzelf te vinden. Na de wandeling gaan de deelnemers samen genieten van een lekker ontbijt.

De workshop Intuïtieve Ontwikkeling begint na het ontbijt. Je ontvangt bij aanvang een map die in de loop van de week in Griekenland steeds meer gevuld zal worden met jouw persoonlijke verhaal en lesmateriaal. Op de eerste dag breng je jouw actuele vraag/onderwerp in, waarmee je graag aan de slag wilt, en dat kan dienen als input voor de verschillende onderwerpen en oefeningen die aan bod komen. Op de laatste dag maak je een plan hoe je de inzichten gaat toepassen in je dagelijkse praktijk.

Je gaat aan de slag met lezen/readen van jezelf en van een ander, contact maken met je gids, geleide meditatie en het schoonmaken van de ruimte waarin je werkt en woont. Voor iedere workshop doet Ineke een reading voor de groep; de informatie die hieruit naar voren komt verwerkt ze in het programma. Doordat jouw persoonlijke thema in de les betrokken wordt, is het programma ook op jou afgestemd. Door gevoel, verstand, mannelijke en vrouwelijke intuïtie en daadkracht goed in je zelf samen te laten werken, ben je succesvol in wat je wilt doen en hoe je leeft.

Het ochtendprogramma wordt afgesloten met een heerlijke lunch. ‘s Middags kun je zelf je tijd indelen om te werken aan de opdrachten en is er ruimte om te genieten van de zee, zon, sport, natuur en cultuur. Er twee huurauto’s beschikbaar en Albert en Anita staan klaar om de deelnemers te voorzien van goede tips. Er zijn bijvoorbeeld veel mogelijkheden om te wandelen, dorpjes te bezoeken en van de zon te genieten op een verlaten strandje. Als je een motorrijbewijs hebt kun je een scooter huren en het eiland verkennen. Maar je kunt ook gaan hardlopen of in de buurt van het guesthouse een boom vinden om onder te zitten en te genieten van het uitzicht en de tijd voor jezelf.

De week wordt begonnen en afgesloten met een diner in het guesthouse’s. Er word 4 keer ‘s avonds gedineerd in een traditioneel Grieks restaurant en 1 avond kunnen de deelnemers naar eigen inzicht besteden.

 

Persoonlijke ontwikkeling in Griekenland - ochtend workshop

Persoonlijke ontwikkeling in Griekenland – ochtend workshop

“De week op Kythira heeft me zo veel meer gebracht dan verwacht. Het was een avontuur vol schoonheid, geuren, smaken en ontmoetingen. Verleden, heden en toekomst onder een prachtige rustige hemel. ”  (quote deelnemer Persoonlijke Ontwikkeling in Griekenland)

 

Persoonlijke ontwikkeling in Griekenland - Ineke Hilhorst

Persoonlijke ontwikkeling in Griekenland – Ineke Hilhorst

Professionele begeleiding:
De week wordt begeleid door Ineke Hilhorst. Zij heeft ruim 20 jaar een praktijk voor reading en coaching voor bedrijven en individuen en geeft workshops, bedrijfs-, team- en visieontwikkelingsdagen. Ze onderscheidt zich door de persoonlijke aandacht aan het individuele proces.

De wandelingen worden begeleid door Anita.

 

Uitgebreid programma:

Zondag 2 juni vertrekken de deelnemers naar Athene, waar ze gezamenlijk overnachten. Maandag 3 juni is de dag van aankomst op Kythira. Vanaf het vliegveld gaan Ineke en de deelnemers naar het guesthouse Xenónas Fos kè Chóros, waar ze ontvangen worden en waar ‘s avonds het welkomstdiner plaats vindt.

De lessen starten op dinsdag en eindigen op zondag. Dinsdag 11 juni is de dag van vertrek.

Het programma op de lesdagen ziet er als volgt uit:

8.00 wandelen

9.00 ontbijt

10.00 lesprogramma

14.00 lunch

15.00 tijd voor opdrachten en vrije tijd

20:00 diner in het guesthouse of in een traditioneel restaurant

In overleg met de groep is het mogelijk om één dag in deze week vrij te plannen voor een excursie. De lessen van die dag worden dan in de middag of avond van de andere dagen gegeven.

Persoonlijke ontwikkeling in Griekenland - nieuwe inspiratie opdoen

Persoonlijke ontwikkeling in Griekenland – nieuwe inspiratie opdoen

 

Luxe verblijf:

Xenonas Fos ke Choros beschikt over 4 luxe gastenverblijven, 2 appartementen en  2 studio’s. Om er voor te zorgen dat alle deelnemers in het guesthouse kunnen verblijven worden de appartementen door 2 personen gedeeld. Omdat deze beschikken over een afzonderlijke slaapkamer en een royaal platform met slaapgelegenheid in de woonkamer, is er toch voldoende privacy. In beide studio’s verblijft in principe 1 persoon maar indien gewenst kan de studio ook gedeeld worden.

Draadloos internet is aanwezig in het guesthouse. Deelnemers kunnen DVD’s en boeken lenen. Er zijn 2 leenfietsen beschikbaar (op eigen risico). En de groep heeft 2 huurauto’s ter beschikking.

 

Buitenlocatie:

Persoonlijke ontwikkeling in Griekenland - lunchtijd

Persoonlijke ontwikkeling in Griekenland – lunchtijd

In voorkomende gevallen kunnen er ook deelnemers in een buitenlocatie verblijven. In de nabijheid van het guesthouse zijn een aantal accommodaties waar deelnemers kunnen verblijven. Een verblijf in een buitenlocatie zal uiteraard altijd in overleg met de betreffende deelnemer geschieden.

 

Inschrijven kan nu:

Prijs per deelnemer: € 1.570,00 (op basis van 2 deelnemers die een appartement delen)*

* voor verblijf van 1 persoon alleen in een Studio geldt een opslag van € 150,00.

 

Bij deze prijs is inbegrepen:

– dagelijks programma Intuïtieve en Energetische groei

– telefonische aurareading voorafgaand aan vertrek naar Griekenland

– verblijf van 8 nachten in een luxe Suite of Studio in Xenonas Fos ke Choros.

– dagelijks ontbijt

– dagelijks lunch

– welkomst- en afscheidsdiner in het guesthouse

– 4 x diner in een Grieks restaurant

– 2 huurauto’s, die de groep ter beschikking staan (incl. benzinekosten)

 

 Wat is niet bij de prijs inbegrepen:

– de reiskosten van Nederland/België naar Kythira. Hieronder treft u ter informatie een indicatief reisvoorstel met een kostenopgave aan.

 

INDICATIEF REISVOORSTEL
DATUM ROUTE  MAATSCHAPPIJ TIJD
Heenreis
zondag 2 juni 2019 Amsterdam – Athene Transavia 15:45 – 20:00
maandag 3 juni 2019 Athene – Kythira Aegean Air 13:40 – 14:25
Terugreis
dinsdag 11 juni 2019 Kythira – Athene Aegean Air 14:50 – 15:35
dinsdag 11 juni 2019 Athene – Amsterdam Transavia 21:20 – 23:55

 

Kostenindicatie:

– kosten retour Amsterdam-Athene ca. € 172,00*

– kosten retour Athene-Kythira ca. € 108,00*

– overnachting Athene ca. € 80,00

* Vluchtprijzen kunnen aan verandering onderhevig. Vroegtijdig boeken kan een behoorlijk voordeel opleveren.


 

Voor inhoudelijk informatie over de Intuïtieve en Energetische Groei week kunt u opnemen met Ineke Hilhorst per email (contact@inekehilhorst.nl) of telefonisch (06-24228339). Wilt u meer weten over het verblijf en de reis stuur ons dan een berichtje.

Deel deze pagina op:

English