Xenonas Fos ke Choros

Xenonas Fos ke Choros Kythira

EN/NL

Persoonlijke ontwikkeling in Griekenland – oktober 2023

Ben je op zoek naar een bijzondere reis, een spirituele vakantie naar een plek waar je midden in de natuur kunt werken aan je Persoonlijke Ontwikkeling, kom dan van 6 tot 13 oktober naar onze week “Persoonlijke ontwikkeling in Griekenland”. In 2023 organiseren wij deze retraite week al voor de 10e keer op het prachtige eiland Kythira, één van de best bewaarde geheimen van Griekenland. Hier kun je, in alle rust en met grote focus, het vertrouwen in je intuïtie vergroten en je energiebalans versterken. En daarnaast is het een heerlijke plek om bij te tanken en nieuwe kracht op te doen.

Persoonlijke ontwikkeling in Griekenland

PERSOONLIJKE ONTWIKKELING AANBIEDING  2023:

Vanaf € 1.700,00 per persoon

DATA:

vrijdag 6 tot vrijdag 13 oktober 2023

De week staat onder leiding van Ineke Hilhorst. Door haar persoonlijke begeleiding, de groepsgrootte en het niveau van de groep worden deze groepsreizen altijd als zeer impactvol ervaren. Samen met Ineke maak je een op jouw levenssituatie toegespitst concreet plan, waarbij je terug in Nederland je nieuwe inzichten direct kunt toepassen.

UITGANGSPUNTEN WEEK PERSOONLIJKE ONTWIKKELING:

• Hoe leer je waar je kracht zit en hoe kun je deze inzetten in je leven?
• Hoe kun je effectief gebruik maken van je intuïtie?
• Hoe krijg je inzicht in je sterke punten rond intuïtief waarnemen en hoe kun je deze punten nog meer versterken?
• Hoe kun je je gevoel, verstand en daadkracht goed laten samen werken?
• Hoe kun je via contact met je lichaam (door middel van beweging) je zelf helpen op mentaal, emotioneel en intuïtief vlak?
• Hoe kun je antwoorden en vertrouwen van binnen uit krijgen en hoe krijg je inzicht in je vragen?

Temidden van de natuur en de elementen vind je op het mooie eiland Kythira de weg naar ontspanning en kom je mentaal, fysiek en intuïtief dichter bij jezelf. Los van het dagelijkse bestaan ondervind je wat intuïtie, alsmede balans tussen gevoel en verstand, voor jou betekenen in je leven. En je leert dit verder te ontwikkelen. Tegelijkertijd kun je genieten van het echte Griekse eilandleven in een authentieke omgeving met veel zon, zee en cultuur.

WERKEN AAN GROEI VANUIT RUST EN RUIMTE:

Vóór de reis begint ga je samen met Ineke kijken naar het thema dat op dit moment speelt in je leven. Dit kan telefonisch gebeuren of  in overleg op locatie bij Ineke  in Amsterdam. Jouw thema en die van andere deelnemers worden verwerkt in het programma. De hele week krijg je veel persoonlijke aandacht en begeleiding van Ineke Hilhorst maar ook van de andere deelnemers.

Ineke Hilhorst

PROFESSIONELE BEGELEIDING:


De week wordt begeleid door Ineke Hilhorst. Zij heeft ruim 20 jaar een praktijk voor reading en coaching voor bedrijven en individuen en geeft workshops, bedrijfs-, team- en visieontwikkelingsdagen. Ze onderscheidt zich door de persoonlijke aandacht aan het individuele proces.

De wandelingen worden begeleid door Anita.

“Een ontdekkingsreis met flink wat loslaten. Tot rust komen, genieten, voelen wat me werkelijk beweegt. Delen, in vertrouwen zijn.” (quote deelnemer Persoonlijke Ontwikkeling in Griekenland)

PROGRAMMA:

Elke dag begint met een wandeling. Dit brengt flow in je lichaam en zorgt dat je energie gaat stromen. Het geeft ruimte om je antwoorden als vanzelf te vinden. Na de wandeling gaan de deelnemers samen genieten van een lekker ontbijt.

De workshop Intuïtieve Ontwikkeling begint na het ontbijt. Je ontvangt bij aanvang een map die in de loop van de week in Griekenland steeds meer gevuld zal worden met jouw persoonlijke verhaal en lesmateriaal. Op de eerste dag breng je jouw actuele vraag/onderwerp in, waarmee je graag aan de slag wilt, en dat kan dienen als input voor de verschillende onderwerpen en oefeningen die aan bod komen. Op de laatste dag maak je een plan hoe je de inzichten gaat toepassen in je dagelijkse praktijk.

Je gaat aan de slag met lezen/readen van jezelf en van een ander, contact maken met je gids, geleide meditatie en het schoonmaken van de ruimte waarin je werkt en woont. Voor iedere workshop doet Ineke een reading voor de groep; de informatie die hieruit naar voren komt verwerkt ze in het programma. Doordat jouw persoonlijke thema in de les betrokken wordt, is het programma ook op jou afgestemd. Door gevoel, verstand, mannelijke en vrouwelijke intuïtie en daadkracht goed in je zelf samen te laten werken, ben je succesvol in wat je wilt doen en hoe je leeft.

‘s Middags kun je zelf je tijd indelen om te werken aan de opdrachten en is er ruimte om te genieten van de zee, zon, sport, natuur en cultuur. Er twee huurauto’s beschikbaar en Albert en Anita staan klaar om de deelnemers te voorzien van goede tips. Er zijn bijvoorbeeld veel mogelijkheden om te wandelen, dorpjes te bezoeken en van de zon te genieten op een verlaten strandje. Als je een motorrijbewijs hebt kun je een scooter huren en het eiland verkennen. Maar je kunt ook gaan hardlopen of in de buurt van het guesthouse een boom vinden om onder te zitten en te genieten van het uitzicht en de tijd voor jezelf.

De week wordt begonnen en afgesloten met een diner in het guesthouse’s. Er word 4 keer ‘s avonds gedineerd in een traditioneel Grieks restaurant en 1 avond kunnen de deelnemers naar eigen inzicht besteden.

Persoonlijke ontwikkeling in Griekenland - nieuwe inspiratie opdoen

“De week op Kythira heeft me zo veel meer gebracht dan verwacht. Het was een avontuur vol schoonheid, geuren, smaken en ontmoetingen. Verleden, heden en toekomst onder een prachtige rustige hemel. ”  (quote deelnemer Persoonlijke Ontwikkeling in Griekenland)

WAT IS BIJ HET ARRANGEMENT INBEGREPEN:

– 6 dagen programma Intuïtieve en Energetische groei

– 1 dag vrij te besteden

– telefonische aurareading voorafgaand aan vertrek naar Griekenland

– verblijf van 7 nachten in een luxe Suite of Studio in Xenonas Fos ke Choros

– dagelijks ontbijt

– welkomst- en afscheidsdiner in het guesthouse

– 4 x diner of lunch in een Grieks restaurant

– 2 huurauto’s, die de groep ter beschikking staan (benzinekosten worden gedeeld door de deelnemers)

Persoonlijke ontwikkeling in Griekenland - lunchtijd

WAT IS NIET BIJ HET ARRANGEMENT INBEGREPEN:

– de reiskosten van Nederland/België naar Kythira. Hieronder treft u ter informatie een indicatief reisvoorstel met een kostenopgave

– kosten eventuele overnachtingen in Athene

NIVEAU WANDELINGEN:

In het programma is voor elke ochtend een eenvoudige korte wandeling opgenomen van ca. 1 uur.  Heeft u vragen over het niveau van de wandelingen neem dan contact met ons op.

DEELNEMERS:

Voor een maximale beleving van de Persoonlijke Ontwikkeling Week hebben we gekozen voor een kleine groep van ca. 6 deelnemers. 

ACCOMMODATIE:

De volgende accommodaties zijn beschikbaar voor de deelnemers:

– een Studio in Xenonas Fos ke Choros (kan eventueel gedeeld worden)

– een gedeelde Suite in Xenonas Fos ke Choros. De suites hebben een afzonderlijke slaapkamer alsmede een volwaardige slaapplek op een traditioneel platform in de woonkamer.

PRIJS:

De prijs voor het volledige pakket bedraagt:

– € 1.700,00 per persoon (voor 2 personen die samen een Suite delen in Xenonas Fos ke Choros).

– € 1.850 per persoon (voor 1 persoon die verblijft in een studio in Xenonas Fos ke Choros)

DE REIS:

De beste manier om naar Kythira te reizen is naar Athene te vliegen en van daar uit de binnenlandse vlucht naar Kythira te nemen.

Houdt u sowieso niet van de stress van overstappen en lang wachten op een vliegveld en geniet u liever van een aangename en relaxte reis? Dan adviseren wij u zowel op de heen- als de terugreis voor een overnachting in Athene te kiezen. Op deze manier voorkomt u de stress die vertragingen en plotselinge wijzigingen in het vluchtschema met zich mee brengen. En tevens biedt het de mogelijkheid om de prachtige stad Athene te verkennen. Voor een verblijf in het centrum van de stad is Sweet Home Hotel een uitstekende keuze. Indien u weinig tijd heeft of liever buiten het centrum verblijft bevelen wij u Avra Hotel in Rafina aan (met gratis haal en brengservice). Meer informatie over Athene vindt u op dfe website van visitgreece.

Wij zijn u graag behulpzaam met het plannen van de reis. Bekijk hieronder het Reisschema of vraag ons om een Reisvoorstel op maat.

Persoonlijke ontwikkeling in Griekenland - ochtend workshop

 REISSCHEMA:

HEENREIS:ROUTE:VLUCHTTIJDENMAATSCHAPPIJ
donderdag 5 oktober 2023Amsterdam-Athene15:55 - 20:10Transavia
vrijdag 6 oktober 2023Athene-Kythira13:20 - 14:10Aegean Air
TERUGREIS:
vrijdag 13 oktober 2023Kythira-Athene14:40 - 15:30Aegean Air
vrijdag 13 oktober 2023Athene-Amsterdam20:40 - 23:15Transavia

Indicatie kostenoverzicht voor 1 persoon:

– retour Amsterdam – Athene € 219,00  (excl. ruimbagage, deze moet afzonderlijk geboekt worden)
– retour Athene – Kythira € 121,00 (incl. 23 kg ruimbagage)
– arrangement met verblijf 7 nachten in een gedeelde Suite € 1.700,00 of alleen in een Studio € 1.850,00
– overnachting in Athene op 5 oktober € 100,00