Myrtidia House

Een klein 19e eeuws boerenhuis verbouwd tot een luxe vakantiehuis. Myrtidia house is prachtig gelegen in een serene en mystieke omgeving direct naast het hoofdklooster van Kythira, Panagia Myrtidiotissa. Het huis is gebouwd in 1888 door Andreas Vladis, die samen met Nikolaos Fatseas ook verantwoordelijk was voor de bouw van de indrukwekkende zandstenen klokketoren van het klooster.

AANBIEDING WINTERVERHUUR:

Kom en ontdek magisch Kythira in de winter!

Vanaf begin december tot eind april is het guesthouse gesloten maar Myrtdia House blijft het hele jaar door beschikbaar. Gedurende deze ‘wintermaanden’ is het mogelijk het huis op maandbasis te huren tegen de speciale prijs van € 42,50 per nacht (normale prijs € 75,00). Deze prijs is inclusief een wekelijkse schoonmaak.

Ook voor een korter verblijf gedurende de winterperiode kunnen wij u een speciale aanbieding doen. Vraag ons om een voorstel op maat.

Myrtidia House is een luxe 2-persoons gastenverblijf in een mediterrane stijl. Het bestaat uit een ruime woon-/slaapkamer met een open keuken en een afzonderlijke badkamer. Een traditioneel houten platform is voorzien van een comfortabel 2 persoons matras en dient tevens als loungeruimte.

De ommuurde binnenplaats heeft een ruim met bamboe overdekt terras alsmede een open terras met zeezicht.

Op 15 tot 20 minuten wandelen van het huis treft u Limnaria aan, een baai met een haventje voor vissersboten en een piepklein strandje. Hier kunt u heerlijk zwemmen in de schone Ionische zee of genieten van de zonsondergang.

PRIJZEN:

PERIODEPRIJS PER NACHT 2019
September tot en met Juni€ 75,00
Juli en Augustus€ 85,00

FACILITEITEN:

Oppervlakte huis 25 m2
Overdekt terras 17 m2, open terras 10 m2
Vloer, keuken en badkamer en slaapkamer afgewerkt met gepolijst cement in een lichte bruine kleur.
Wit balken plafond.
Koeling door middel van inverter air conditioning en ventilator
Verwarming  door middel van inverter air conditioning en elektrische radiator
Badkamer verwarming
Wireless internet
Nespresso koffie machine
Föhn
Koelkast
Oven
4 Pits kookplaat

Verhuur registratienummer 00000051165

MAP  OF MYRTIDIA HOUSE:

English