Xenonas Fos ke Choros

Xenonas Fos ke Choros Kythira

EN/NL

Huis te koop in Kousounari | € 50.000

In het midden van het eiland, in het traditionele dorp Kousounari bieden wij een kleinschalig project aan met een renovatieplan en een bouwvergunning.

Het huis is vermoedelijk in de 19e eeuw gebouwd en bestaat uit een toegangspoort naar een ommuurde binnenplaats met volledige privacy, een ruime kamara (een typisch Kythiriaanse ruimte met een gewelfd plafond) met een fraaie oude open haard, een aanbouw en een vrijstaand ovenhuis. De totaal bebouwde oppervlakte is 75 m2 en de grond oppervlakte 133 m2. Het pand is structureel in goede staat maar moet geheel gerenoveerd worden.

In het bouwplan wordt de kamara opgedeeld in een ruime slaapkamer met een grote kastenwand en een woonkamer met een doorgang naar de aanbouw waar de badkamer komt. Het ovenhuis wordt omgebouwd tot een complete keuken. De binnenplaats wordt deels overdekt met een pergola met bamboe. 

Vanuit de binnenplaats komt een stenen trap die over de toegangspoort naar een ruim dakterras leidt. Vanaf het terras heeft u een fraai uitzicht over de vallei richting de omliggende dorpen waaronder Potamos.

Het huis biedt slaapplaats aan maximaal 4 personen en is een ideaal lock-up and go vakantiehuis.

Video virtual reality na renovatie

Galerij virtual reality na renovatie

Het huis biedt tevens uitstekende mogelijkheden voor toeristenverhuur tegen een laag belastingtarief van 15 %.

Volledige begeleiding met bouwmanagement is mogelijk in overleg. Wij hebben inmiddels ruime ervaring met renovatie-/bouwprojecten. 

Prijs: € 50.000 (huis in huidige staat met bouwplan en bouwvergunning en excl. bouwkosten).

Mogelijkheid bestaat om het naast gelegen huis er bij te kopen.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Galerij

LOCATIE:

[google_map_easy id="2"]