[metaslider id="1445"]

Kom naar Xenonas Fos ke Choros en ontdek magisch Kythira!

Als u wilt genieten van het echte Griekse eilandleven in een authentieke omgeving met veel zon, zee en cultuur, maar zonder massatoerisme, dan is Kythira de plek waar u zich thuis zult voelen. Xenónas Fos kè Chóros (guesthouse licht en ruimte) is een kleinschalig guesthouse met slechts 4 gastenverblijven, geheel gebouwd in de traditionele stijl. Het is centraal gelegen op het eiland, in een prachtige natuurlijke omgeving, midden tussen de pittoreske dorpjes Aroniadika en Pitsinades.

CONTACT FORMULIER

U kunt het onderstaande contactformulier gebruiken om ons een bericht te sturen. Nadat uw bericht is verstuurd zult u hieronder een verzendbevestiging zien. Indien dit niet het geval is kunt u ook een e-mailbericht sturen naar albert@eengriekseiland.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

[contact message_success=”Uw bericht is succesvol verzonden. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!” contact label_captcha=”Captcha – vul in het onderstaande veld het getal ‘%s’ in” contact label_name=”Uw naam” contact label_email=”Uw e-mailadres” contact label_subject=”Onderwerp” contact label_message=”Uw bericht” contact label_submit= “verzend”]

English