Kom naar Xenonas Fos ke Choros en ontdek magisch Kythira!

Als u wilt genieten van het echte Griekse eilandleven in een authentieke omgeving met veel zon, zee en cultuur, maar zonder massatoerisme, dan is Kythira de plek waar u zich thuis zult voelen.

SUITES EN DELUXE STUDIOS

SPECIALE VAKANTIES

Xenónas Fos kè Chóros (guesthouse licht en ruimte) is een kleinschalig guesthouse met slechts 4 gastenverblijven, geheel gebouwd in de traditionele stijl. Het is centraal gelegen op het eiland, in een prachtige natuurlijke omgeving met veel cipressen, midden tussen de pittoreske dorpjes Aroniadika en Pitsinades.

De luxe gastenverblijven hebben allemaal een royaal besloten privé terras met een fantastisch uitzicht over de Ionische zee en een groot deel van het eiland. Op heldere dagen ziet u in de verte de besneeuwde top van de ruim 2400 meter hoge Profitis Ilias duidelijk liggen. En ‘s avonds kunt u de zonsondergang vanaf uw terras bewonderen

 

Kythira, het eiland van Aphrodite, de godin van de liefde, mysterieus en magisch met een indrukwekkende natuurlijke schoonheid. Vanwege de afgelegen ligging, precies op het punt waar de Ionische, Egeïsche and de zee van Kreta samen komen,  heeft het eiland zijn eigen unieke identiteit bewaard. Prachtige stranden, wandelpaden, traditionele dorpen, watervallen, kastelen, heerlijk eten en een vriendelijke bevolking verwelkomen u graag. 

ADRES

Guesthouse Xenonas Fos ke Choros

80200 Aroniadika 

80200 Potamos PO box 3

Kythira

Greece

 

CONTACT

Boekingen/informatie:

0030 6980729399

info@agreekisland.com

VERGUNNING:

MHTE (EOT) 0207K123K0194001

English