Wandelen en onthaasten in december 2017

Wilt u aan het eind van het jaar eens helemaal iets anders, naar een plek waar de stilte oorverdovend is en je je afvraagt of er nog andere mensen bestaan? Gewoon lekker wandelen én onthaasten? Kom dan begin december 2 weken naar Kythira.

Wandelen en onthaasten op Kythira

Wandelen en onthaasten op Kythira – Wintergroen

In deze eerste ‘wintermaand’ is het nog steeds prima wandelweer. De natuur begint na de droge zomer weer te ontluiken en er zijn al heel wat wilde bloemen te bewonderen. De geur van verbrand hout hangt in de lucht en hier en daar hoort u vanuit de valleien stemmen en gelach van de locals, die nog steeds olijven aan het plukken zijn.  U proeft de typische sfeer van een Grieks eiland ver buiten de normale toeristenmaanden.

De aanbieding bestaat uit een wandelweek en een onthaastweek. De wandelweek omvat 6 wandeldagen waarbij u kennis maakt met alle delen van het eiland. Vervoer is geregeld, u wordt ‘s morgens naar het beginpunt van uw wandeling gebracht en aan het eind van de dag weer bij het eindpunt opgepikt. Onze wandelingen eindigen zoveel mogelijk op plekken waar u iets kunt eten of drinken, om uw wandeldag in stijl af te sluiten.
Wandelen en onthaasten op Kythira

Wandelen en onthaasten op Kythira – verstilde gebieden

Voor de tweede week kunt u zelf uw programma bepalen. U kunt natuurlijk een auto huren, om het eiland te verkennen, maar waarom niet gewoon een weekje niets doen? Onze sfeervolle appartementen zijn voorzien van alle gemakken en er volledig op ingericht om heerlijk rond te lummelen. Lang uitslapen, een boek lezen (we hebben een uitgebreide bibliotheek), een korte wandeling in de omgeving (er zijn 10 fraaie wandelingen beschikbaar met het guesthouse als begin- en eindpunt),  even een wijntje drinken in het dorpskafenion, op het eigen terras in het middagzonnetje genieten van de fraaie uitzichten, lekker uit eten of misschien toch zelf wat Griekse hapjes klaar maken?

Voor deze Wandel-/onthaast-aanbieding bieden we nu speciaal onze luxe appartementen aan voor de prijs van een studio! De prijs van het 2-weeks arrangement bedraagt slecht € 575,00 per persoon (op basis van een verblijf van 2 personen).*

Wandelen en onthaasten op Kythira

Wandelen en onthaasten op Kythira – December zonsondergang vanaf het terras

Bij het arrangement is inbegrepen:

– verblijf van 14 nachten in een luxe appartement in Xenonas Fos ke Choros

– ontbijt op de 1e ochtend

– 1 x diner of lunch

– 6 wandeldagen* waarbij u kennis zult maken met alle delen van het eiland

– gedetailleerde plattegrond van Kythira

– beste reisgids van Kythira (in Engels)

– haal- en brengservice van en naar het vliegveld

– breng- en haalservice, naar en van het start- en eindpunt van de wandeling

 

Bij het arrangement is niet inbegrepen:

– reiskosten van Nederland/België naar Kythira en vice versa. Wij maken graag een vrijblijvend en persoonlijk Reisvoorstel voor u met een reisbeschrijving en een kostenopgave.

 

Aanvullende informatie:

– De duur/zwaarte van de wandelingen kan in overleg aangepast worden.

– Kosten op basis van verblijf van 2 personen. Wilt u alleen komen of met 3 of meer personen? Vraag ons dan om een kostenopgave.

– In het overleg kan het programma aangepast worden, zoals bijvoorbeeld 2 weken wandelen dan wel 2 weken onthaasten of een langer of korter programma.

– Het weer in december: de eerste weken van december is er normaal gesproken sprake van een lekker ‘winter’ weertje. De temperatuur ligt overdag rond de 15 tot 17 graden. Er hangt een zekere frisheid in de lucht maar in het zonnetje is het vaak erg aangenaam vertoeven (een soort warme versie van het wintersport gevoel). Het blijft wel winter, dus er kan zo nu en dan een regenachtige dag met veel wind tussen zitten maar er is vooral véél zon.

Deel deze pagina op:English