Routebeschrijving

Xenonas Fos ke Choros ligt het hart van het eiland halverwege de weg van Aroniadika naar Pitsinades. Hieronder treft u een beschrijving en een kaart aan van de route vanaf het vliegveld en de haven.

Routebeschrijving vanaf het vliegveld (6,0 km):

Volg de borden Chora/Aroniadika/Potamos. In Aroniadika op het grote kruispunt met de hoofdweg slaat u rechtsaf richting Potamos. Na 300 meter ziet u in een bocht aan u rechterhand het kafenion Grigorakis. Hier slaat u linksaf de teerweg in richting Pitsinades. Na 300 meter ziet u ons guesthouse aan uw linkerhand.

 

 

Routebeschrijving vanaf de haven van Diakofti (17,0 km):

Blijf vanuit de haven van Diakofti de hoofdweg volgen en negeer alle afslagen. Na bijna 12 km komt u bij een T-splitsing waar u rechts het vliegveld kunt zien liggen. U slaat hier echter linksaf. Na ruim 4 km komt u in Aroniadika aan bij een grote T-splitsing. Dit is de hoofdweg van Kythira. Hier slaat u rechtsaf richting Potamos. Na 300 meter ziet u in een bocht aan u rechterhand het kafenion Grigorakis. Hier slaat u linksaf de teerweg in richting Pitsinades. Na 300 meter ziet u ons guesthouse aan uw linkerhand.

Deel deze pagina op:English