Persoonlijke retraite in Griekenland – winter 2017

Op zoek naar een persoonlijke retraite in Griekenland? Wil je je zelf terugtrekken en genieten van absolute rust en ruimte op een Grieks eiland ? Alle invloeden van het hectische dagelijkse leven achter je laten? Kom dan in december 1 of 2 weken naar Kythira.

Persoonlijke retraite in Griekenland

Persoonlijke retraite in Griekenland – december groen

Een persoonlijk retraite geeft jou de totale vrijheid om je eigen tijd in te plannen. Zoals bijvoorbeeld een inspirerende wandeling door de prachtige Kythiriaanse natuur, een boek lezen, mediteren, schilderen, fietsen, schrijven, een yoga

Persoonlijke retraite in Griekenland

Persoonlijke retraite in Griekenland – winterbloemen

sessie volgen of misschien zelfs zwemmen in zee. Onze luxe en sfeervolle suites zijn bij uitstek geschikt om lekker te loungen en te relaxen.

In december is het eiland een oase van rust. Alle toeristen zijn vertrokken en veel eilanders verblijven gedurende de winter in Athene. Alleen hier en daar worden nog de laatste olijven geplukt. Toch is er voldoende levendigheid voor diegenen die het opzoeken. Veel restaurants en kafenions zijn gewoon geopend. Dus het is zeker mogelijk om ook dan te genieten van de verse Griekse keuken en de gastvrijheid.

Het weer op Kythira is in december is normaal gesproken aangenaam, vergelijkbaar met een lentemaand als april. Het zeewater is na de lange warme zomermaanden nog steeds op temperatuur.

 


 

Aanbieding Persoonlijke Retraite in Griekenland: in de periode 1 tot 20 december verblijf in een luxe Suite voor de prijs van een Studio.

Persoonlijke retraite in Griekenland

Persoonlijke retraite in Griekenland – verlaten stranden

Deel deze pagina op:English